• Vorige pagina

Assortiment

Inschrijving Nieuwsbrief

DE PALLETWIJN VAN JULI & AUGUSTUS

HAUT MARIN | SAUVIGNON BLANC
Naast onze beroemde cuvee “Les Fossiles” hebben we in de zomer ook de pure Sauvignon Blanc van Haut Marin. Deze is net wat steviger en frisser met natuurlijk iets hogere zuren door de Sauvignon. Maar het flipperkast-fruit geeft uiteraard ook hier acte de présence, met iets meer nadruk op limoen en citroen.

Heerlijk bij witvis als kabeljauw, maar mocht u een makreel of zalm gescoord hebben: maak er dan een lekkere escabeche van met citroensap of azijn. In Zuid-Amerika eten ze dat als ontbijt, maar dan kun je er weer geen wijn bij drinken. Daarom ons recept: vakantielunch + zonnig terras + escabeche + Haut Marin = blije gezichten. Met geitenkaas werkt het trouwens ook.
€ 5,95 per fles | 6 flessen 29,50 (4,92)

Koop hier Haut Marin Sauvignon Blanc

DOMAINE DE MOULINES | SYRAH GRENACHE 2012
Deze volbloed mediterrane wijn smaakt naar donker Syrah-fruit en Grenache-chocolade. Hij is pittig en blijft goed hangen in de mond. Hij is wat rijper, dus zoals de Fransen hem zelf graag drinken. We hebben hem keurig voor u bewaard, zodat u van een zachte Franse wijn kunt genieten.

Stoer genoeg voor bij de BBQ, kruidige vleesgerechten en harde boerenkazen. Maar ook zacht genoeg om ‘s avonds nog aan een glaasje te nippen bij de TV. Bij de nieuwe versie van Rad van Fortuin bijvoorbeeld. Want laten we eerlijk zijn: dat is nuchter niet vol te houden. Vond Hans zelf ook, hoor.
€ 5,95 per fles | 6 flessen 29,50 (4,92)

Koop hier Domaine de Moulines

CARRASCA ROSÉ
We kunnen uren vertellen over vinificatie-methoden, productiegebieden en gelimiteerde opbrengsten. Doen we niet. Want u bent op zoek naar een lekkere rosé om met vrienden of familie te drinken. Op het terras, bij de barbecue of aan licht kabbelend water. Dat is dus deze rosé. Punt.
Olijven, gegrild visje en factor 12 erbij: want anders word je nooit bruin.
€ 5,65 per fles | 6 flessen € 28,50 (4,75)

Koop hier La Carrasca rosé

https://www.bol.com/nl/cms/images/stempels/stempel_bulk_2e_halve_prijs.png

PIERRE HENRI | CHARDONNAY
Tussen Carcassonne en Toulouse zit Pierre Henri met z’n wijngaarden. Een flink deel is Chardonnay en daarvan maakt hij deze sappige en fruitige wijn. De helft gaat in nieuwe houten vaten, dus de houtsmaak is aanwezig doch in balans.

Boodschappenlijstje bij 6 flessen: Dikke garnalen met frisse knoflooksaus, kaaskroketten met mosterdmayo, gepocheerde zalm met dragonboter en een pizza met zeevruchten.

EERSTE FLES 7,45  
TWEEDE HALVE PRIJS: € 3,73
6 FLESSEN € 33,54 (€ 5,59)