• Vorige pagina

Assortiment

Inschrijving Nieuwsbrief

DE PALLETWIJN VAN FEBRUARI

De wijnen van Ortonese komen uit de Abruzzen. Dat is een regio in zuidelijk centraal Italië. De naam is afgeleid van het Latijnse Aprutium wat zoveel wilde zeggen als “land van de zwijnen”.  [Maak hier uw grapje over Duitse vakantiegangers].

Er leven bruine beren, wolven, gemzen, wilde zwijnen, stekelvarkens, arenden en gieren. Een kruising tussen de sprookjes van de gebroeders Grimm en Lucky Luke dus. Behalve die Duitsers.

PALLETWIJN WIT

Malvasia - Chardonnay
Ruikt naar lekker rijpe Malvasia-grapefruit en vers geroosterde Chardonnay-nootjes. Ondanks de heerlijke aroma's is het geen geur-wijn maar een smaak-wijn. Een wijn voor bij gerechten, zoals het Italiaans wit betaamt. Schenk deze mooie wijn bij krokant gebakken vis, salades met blije kip en serieuze geitenkaas.

per fles | € 4,90  6 flessen voor € 25,00 (€ 4,17)

PALLETWIJN ROOD

Sangiovese - Merlot
Gestructureerd Italiaans eet-rood in een bijzonder geinige prijsklasse! Het begint met een tikje zwoel eikenhout, maar loopt over in een container vol donker fruit. Daarnaast blijft de wijn fris genoeg en volgt er een lange afdronk met wat tabak en kruidigheid. Héél knap hoe ze dit voor deze prijs in een fles krijgen. Bij een mond vol wijn krijgt u visioenen van gebraden varkensvlees met gebakken paddenstoelen, goed
gevulde lasagne en culinair verantwoord draadjesvlees.

per fles | € 4,90  6 flessen voor € 25,00 (€ 4,17)