Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent

Maandwhisky: Beek Dutch whisky

BEEK is de eerste blend van Nederlandse top Distilleerderijen. Met deze blend wil BEEK de mooie distilleerderijen die ons land heeft ook wat extra aandacht geven. 

Jan Beek

Jan Beek selecteerd vaten bij gerenommeerde distilleerderijen over de hele wereld, die hij per vat bottelt. Hij heeft een hele brede focus en vooral voorkeur voor dranken met een eigen specifieke smaak ofwel karakter. Zijn interesse en aandacht gaan dus vooral uit naar whisky, rum, cognac, armagnac en ook de grappa’s laat hij zich niet zomaar voorbij gaan.
Door zijn jarenlange ervaring als whiskyimporteur en zijn relaties die hij heeft opgebouwd in de whiskywereld heeft hij veel unieke ingangen bij de beste distilleerderijen over de gehele wereld. Die connecties bieden hem weer hele aantrekkelijke vaten aan voor zijn eigen whisky BEEK. Iedere BEEK whisky moet van hoge kwaliteit zijn voordat deze de fles in gaat.

Verder was Jan Beek al jaren een succesvol whisky importeur van groothandel Van Wees. Daar is hij nu gestopt en gaat nu een nieuw avontuur beginnen met zijn eigen merk BEEK Spirits.

Dit is dus de allereerste blend met alle Nederlandse whisky distilleerderijen!
Het is gemaakt op basis van een Schotse graan whisky met zes Nederlandse single malts:

  1. Millstone
  2. Frysk Hynder
  3. IJsvogel
  4. Texelse whisky
  5. Den Hool
  6. Eastmoor

Er zit meer dan 35% malt whisky in batch 1.
Proefnotitie: Zacht, fruitig en kruidig met mooie vanille- en eikenhouttonen.

NORMAAL 32,45 NU 27,95

Geef u op om van alle whisky activiteiten op de hoogte te blijven. Dat kan als u op de homepage klikt op "Aanmelden nieuwsbrief". U kunt dan kiezen voor wijn of whisky. We houden u dan op de hoogte van de whisky activiteiten. 

Meer informatie over de whisky-proeverij.

Even geduld a.u.b.