Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent

Whisky Proeverij

Er zal weer een whisky proeverij gehouden worden bij ons in de zaak.

Het thema is ”Bijzondere whisky’s uit alle Schotse regio’s”

Plaats: Wijnkoperij Oostendorp 

Tijd: 19:00 uur

dinsdag 5 november = VOL

woensdag 6 november = VOL

dinsdag 12 november = VOL

woensdag 13 november = VOL

Organisator is Huub Oostendorp en de presentatie wordt verzorgd door Jan van den Heuvel

Schotten zijn eigenlijk een heel inventief volk. Ze zijn dan ook al eeuwen overheerst geweest door hun zuiderburen. Je voelt gewoon de politieke spanning nu nog steeds. Ik heb dan ook het idee dat vanaf het begin, dat het distilleren zich begon te ontwikkelen, men gewoon wist dat het produceren van steeds excellentere whisky een voorsprong op de Engelsen opgebouwd werd die eeuwenlang niet meer te overbruggen zou zijn.

Tijdens de proeverij zullen we uit alle streken van Schotland een aantal bijzondere whisky’s uit de hoed toveren. De aangeboden whisky’s zijn allen van zeer goede kwaliteit en bewijzen eens te meer wat een ondernemingsgeest de Schotse whiskymakers hebben. Denk a.u.b. niet dat het weer meer van hetzelfde is, want dan komt u bedrogen uit.

De Line-up is zeer interessant en smaakvol en maakt het voor de deelnemers gemakkelijk om hun zelf-typerende smaak te herkennen.

Uiteraard is iedereen vanaf 18 zeer welkom.

Wilt u onze whisky nieuwsbrief ontvangen? Geef u dan op om van alle whisky activiteiten op de hoogte te blijven. Dat kan als u op de homepage klikt op "Aanmelden nieuwsbrief". U kunt dan kiezen voor wijn of whisky. We houden u dan op de hoogte van de whisky activiteiten.

O ja: voor de whisky-liefhebbers hebben we altijd een mooie single malt maandwhisky.

 

 

Even geduld a.u.b.