Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|

cognac

Cognac

Cognac van Montifaud uit onze sfeervolle winkel! VS Cognac, VSOP Cognac, Napoleon Cognac en XO Cocgnac van Montifaud online bestellen en laten bezorgen.


Fantastische prijs/kwaliteit verhouding VS

Montifaud VS Cognac

Deze fijne Cognac heeft eerst 10 tot 12 maanden gerijpt in nieuwe eiken vaten waarna het is overgestoken op gebruikte of “Roux”vaten. Licht goud van kleur, fruitige smaak met tonen van peer, appel en wijngaard bloesem.

Flesinhoud: 700 ml

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding VSOP

Montifaud VSOP Cognac

Deze cognac is minimaal 10 jaar oud waarvan er minimaal acht maanden wordt gerijpt op nieuw hout om zo een unieke smaak te creëren. De goud-amberen kleur wordt omringd door aroma's van gedroogde bloemen, abrikoos, grootste amandelen, vanille en cederhout.

Flesinhoud: 700 ml

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding 10 years old

Montifaud 10 years old Cognac

10 jaar oude, zeer fijne Grande Champagne Cognac, vol van geur en smaak. Montifaud heeft een wijngaard in het Grande Champagne gebied en mengt de cognac die van deze druiven gemaakt word niet met zijn Petite Champgne cognac.

Flesinhoud: 700 ml

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding Napoleon

Montifaud Napoleon Cognac

Hoog geclassificeerde krachtige cognac van fijn geslepen structuur met een vuurwerk van aromen. Een cognac met intensief en lange nagalm. Zeer zachte met de smaken van pruimen, vanille en gedroogd fruit.

Flesinhoud: 700 ml

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding XO

Montifaud XO Cognac

30 jaar oud! Goud van kleur, geuren van bloesem, droogbloemen en fruit. Volle smaak van rijpe peer en abrikoos, zachte en volle afdronk, lang, met vanille en cacao tonen. Het Château Montifaud produceert geen massa, maar een voor deze toplocatie typische fijne cognac's met uitzonderlijke balans en ongeëvenaarde bloemengeur.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.