Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
  • meer
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
  • meer
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
Luccarelli Primitivo Sangiovese
Palletwijn

Luccarelli Primitivo Sangiovese

Deze prachtige wijn is een blend van Sangiovese en Primitivo druiven. De wijnstokken zijn 15-30 jaar oud. De rode aarde is rijk aan ijzeroxiden, liggend op een laag kalkhoudend gesteente.

Luccarelli Primitivo Sangiovese 6 Flessen

Deze prachtige wijn is een blend van Sangiovese en Primitivo druiven. De wijnstokken zijn 15-30 jaar oud. De rode aarde is rijk aan ijzeroxiden, liggend op een laag kalkhoudend gesteente.

Tenuta Ghiaccio Forte Morellino di Scansano 2020

Robijnrode wijn met een verfijnde geur van zwarte kers, pruim, kruidnagel en laurier. Vol en sappig in smaak met een opwekkende frisheid en milde tannines. De afdronk is soepel en aanhoudend. 

92
Parker
2020
The Wine Advocate: 92 punten

This fun-drinking red offers a mid-weight texture with cherry, dried raspberry and plenty of fragrant garden rose. The bold freshness of the fruit is just fantastic.
16
Vinum
2020
Vinum: 16 punten

Klare Sangiovese-Aromatik; am Gaumen saftig, die Säure belebend, endet lang auf Noten von Waldfrüchten und mediterraner Macchia. Gelungen.
92
Parker
2019
The Wine Advocate: 92 punten

A pure expression of Sangiovese, the Tenuta Ghiaccio Forte 2019 Morellino di Scansano Ghiaccio Forte is warm and earthy, with the dark fruit concentration that you should expect of this vintage.
9-
Volkskrant
2019
Volkskrant Magazine: 9-

Fris en sappig, intens geurend naar viooltjes en pruimen, lekker kauwbaar met een stroefje toe, noteerde ik. De sangiovesedruif op z’n best. Proprio buono.

Tenuta de Angelis Rosso Piceno Superiore 2019

Bijzondere Italiaanse rode wijn van voornamelijk montepulcianodruiven. Kruidig en pittig van geur en vol en krachtig van smaak. Perfect te combineren met kruidige pasta of gegrild vlees.

Goud
Perswijn concours
2019
Perswijn Wijnconcours: Goud

Heerlijk soepel en sappig rood voor een aantrekkelijke prijs
Perswijn
2019
Perswijn: 4 sterren

Zuiver, bosfruit, gedroogde kruiden, krachtig, maar fris en fruitig, goede grip
8,5
Hamersma
2018
De Grote Hamersma: 8,5

Rijp, zonnig, gul en vlezig. Volle kersen, bronstige braam, tipje vanille en een cacao-koffieconnotatie. Flink wat houvast.
90
Decanter
2018
Decanter: 90 punten

A blend of Montepulciano with Sangiovese, this Rosso Piceno has a vibrant ruby colour and plenty of wild berry notes. There are loads of crunchy blueberries and blackberries on the mid-palate; an intense and deep wine with a generous summer fruits character.

Castello Romitorio Brunello di Montalcino Filo di Seta 2017

Indrukwekkende, helderrood gekleurde Brunello met geuren van vers rood fruit en mooi gedoseerde eikenhoutrijping. De smaakaanzet is vol en met mooie zuren en rijpe tannine. De finale is minutenlang en aromatisch sterk en complex. Na decanteren ook jong al toegankelijk.

95
Parker
2017
The Wine Advocate: 95 punten

A very articulate and attuned expression that boasts vibrant fruit, smoke, spice and wet stone. The finish is sharp and especially focused with age-worthy tannins and bright acidity.
95
James Suckling
2017
JamesSuckling.com: 95 punten

This is a muscular 2017 with a dense palate of airy tannins that give form and composure to the young wine. It’s full and flavorful with white-truffle, cherry and orange-peel flavors at the end.
94+
Vinous
2017
Vinous: 94+ punten

Mixing the most delicate and vivid fruit with the body of a well-muscled dancer, this leaves me very impressed. The 2017 Filo di Seta is one of the top wines of this difficult vintage.
95+
Parker
2016
The Wine Advocate: 95+ punten

The wine's various moving pieces come together in harmony. Thanks to its softly integrated tannins, it also shows great versatility in terms of its drinking window.

Villa Castello Terre di Chieti Sangiovese 2021

Italiaanse rode wijn, gemaakt van sangiovesedruiven. De rijping op eikenhout geeft deze wijn een kruidig aroma en een volle, sappige smaak. Lekker om zo te drinken of bij verschillende voor- en hoofdgerechten.

Borgo di Colloredo Terre degli Osci Sangiovese 2021

Heerlijke, zuivere rode huiswijn uit Molise, gemaakt van rijpe sangiovesedruiven. Fris, rond en sappig. Ook lichtjes gekoeld heerlijk bij de barbecue en licht gekruide gerechten.

Perswijn
2021
Perswijn: 3 sterren

Zoete kersen, peper, kruidig, drop, zoetzuur fruit
Perswijn
2019
Perswijn: 4 sterren

Heerlijk fruit, kersen en bramen, lichtvoetig en sappig, verteerbaar

Panizzi Chianti Colli Senesi Riserva Vertunno 2018

Toegankelijke Italiaanse rode wijn met een verfijnd aroma van rijp rood fruit, eiken en boter. De evenwichtige, elegante smaak combineert goed met kalfsvlees of gevogelte.

Pedroncelli Sonoma County Friends Red 2019

Californische rode wijn met de geur van gekonfijt fruit en pittige kruiden. De ronde, soepele smaak past goed bij gegrilde gerechten of kruidige pizza uit de oven.

15,5
Perswijn
2018
Perswijn: 15,5 punten

Kruiden, pruimen, laurier, olijven, stevig en sappig, stoere tannine
8
Hamersma
2018
De Grote Hamersma: 8

Het is serieuze wijn. Een stevige blend van merlot, zinfandel en syrah zorgt voor stoere geuren van zadelleer, rood fruit, peper. De tannines staan hun mannetje.

16,55

Vanaf 12 flessen 15,17 per fles

Pieri Rosso di Montalcino 2020

Verfijnde rode wijn uit Italië, met geurnuances van zacht rood fruit, licht getoast eiken en kruiden. Elegant en zacht van smaak. Heerlijk bij gevogelte zoals parelhoen of kalfsvlees.

91
Vinous
2019
Vinous: 91 punten

The 2019 steps lightly yet makes a lasting impression, tapering off with purity of fruit and hints of sour citrus that enliven the entire experience.
16
Perswijn
2019
Perswijn: 16 punten

Intens fruit, pruimen en kersen, breed, fijn, krachtig, rijp, intens, zwoel, sappig
90
Parker
2018
The Wine Advocate: 90 punten

It covers the basics of Sangiovese typicity. Cassis, white cherry and cranberry emerge from the bouquet, pulling along some aromas of chopped mint, licorice and crushed flowers along the way.

Tenuta De Angelis Marche Anghelos 2017

Italiaanse rode wijn van cabernet sauvignon-, sangiovese- en montepulcianodruiven. De eikenrijping zorgt voor een complexe smaak. Heerlijk bij stevige gerechten zoals stoofschotels.

Perswijn
2017
Perswijn: 4,5 sterren

Hout, kaneel, cassis, kersen, rond, sap, structuur, zuren, lengte

Salcheto Vino Nobile di Montepulciano 2019

Op en top verfijning uit Toscane. Bioproducent Salcheto maakt een elegante stijl Vino Nobile met expressie van de prugnolo gentiledruif en fraai gedoseerde houtrijping.

95
Decanter
2018
Decanter: 95 punten

Expressive nose of pure black cherries, mint, hay, cinnamon and tobacco leaf. Floral palate with well-judged oak and a pleasant-textured lengthy finish.
15,5
Perswijn
2017
Perswijn: 15,5 punten

Zwoel, kruiden, pruimen, vanille, krachtig, warm, krentjes, leer, tabak, rijp
90
Parker
2017
The Wine Advocate: 90 punten

The wine is light and streamlined on the palate, but there is enough tannic power to carry it over a meal of pici pasta and rabbit ragù.
92
Decanter
2017
Decanter: 92 punten

The Nobile tastes delicious. Full-bodied and full of character, it is rich yet fresh and seductively textured with polished tannins. A great success for this challenging vintage.

Castello Romitorio Rosso di Montalcino 2020

Granaatrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, framboos) aangevuld met specerijen (kruidnagel, vanille). De smaak is puur, vol en middel intens met frisse zuren en fijne, pittige tannine in de lange afdronk.

91
Parker
2019
The Wine Advocate: 91 punten

A classic and balanced growing season brings on fresh tones of cherry, plum and potting soil. The wine also reveals candied orange peel and dried lavender flower.
93
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 93 punten

This is really beautifully crafted with berry, chocolate and walnut character. It’s medium-to full-bodied with layers of fruit and tannins, yet it shows tension and focus.
15,5
Perswijn
2018
Perswijn: 15,5 punten

Kruiden, gerijpt, tabak, kersen, elegant en sappig, lichte tannine
90
Parker
2018
The Wine Advocate: 90 punten

The 2018 Rosso di Montalcino opens to bright, red fruit intensity with wild cherry, raspberry and cassis. You also get background aromas of powdered root licorice and aniseed.

Pieri Brunello di Montalcino 2017

Italiaanse rode wijn met gekonfijt fruit, pruimen en bessen in het aroma en nuances van eikenhout. Vol, evenwichtig en krachtig van smaak, dus heerlijk bij wild, gegrilde gerechten of fijne, oude kaas.

92
Vinous
2017
Vinous: 92 punten

The 2017 is surprisingly accessible, with sweet tannins that frame the finish along with hints of plum and balsam herbs that linger.
17
Perswijn
2016
Perswijn: 17 punten

Pruimen en vanille, gerijpt, kaneel, klassiek, mooi gerijpt, stevige tannine
95
James Suckling
2016
JamesSuckling.com: 95 punten

Cherries and berries with some walnuts and fresh flowers. Some earth and meat, too. Full-bodied with chewy, polished tannins and a flavorful finish. Really rich and intense. Lots going on here.
92
Vinous
2016
Vinous: 92 punten

It’s deeply textured and soothing, blending cooling acids and minerals with tart red fruits and pretty inner florals. Round tannins gently tug at the palate under an air of sweet violets and spice.

37,50

Vanaf 12 flessen 34,40 per fles

Castello Romitorio Brunello di Montalcino 2017

Fraaie en kenmerkende, lichtrood gekleurde Brunello met geuren van vers rood fruit en tonen van de eikenhoutrijping. De smaak zet vol en fris in met rijpe tannine. De finale is minutenlang en aromatisch sterk. Mooi bij gerechten met paddenstoelen en truffel maar ook bij gegrilde vleesgerechten.

94
Parker
2017
The Wine Advocate: 94 punten

The wine is modern and soft, showing lots of contained ripeness and creaminess.
94
James Suckling
2017
JamesSuckling.com: 94 punten

A creamy and dusty red with plum and cherry character, together with some bark and chocolate-powder flavors. It’s full and fresh with layers of tannins that hold it together.
93+
Vinous
2017
Vinous: 93+ punten

The 2017 Brunello di Montalcino is dusty, dark and floral at first, but with time, it becomes exotic and spicy.
16,5
Perswijn
2016
Perswijn: 16,5 punten

Kaneel en vanille, pruimen en kersen, rijp, elegant, sappig, fijne tannine
Even geduld a.u.b.