Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
Zoek op producent

Over ons

In het oude centrum van Schoonhoven staan panden van meer dan 300 jaar oud. In één van deze historische panden huist Wijnkoperij Huub Oostendorp. Sinds 1882 bevindt zich hier een slijterij, wijnhandel, waar sinds 1982 Huub Oostendorp de trotse bezitter van is. Het is zo'n zaak, waar je een fles nog even de juiste lichtval moet laten vangen om het etiket goed te kunnen lezen. In deze oude doch moderne wijnwinkel vindt u zo'n duizend soorten wijn. Er liggen onbekende, luxe maar ook vele populaire wijnen in een aantrekkelijke prijsklasse.

De meeste wijnen komen direct van de boer naar de wijnkoperij. Ook hebben we een ruim assortiment versterkte wijn en gedistilleerd. Voor de liefhebber is er een ruime sortering port en whisky. In de sfeervolle winkel kunt u ook de wijnen proeven en aangevuld met het advies van Huub, doet u een verstandige koop. Tevens verzorgt de wijnkoperij relatiegeschenken voor bedrijven en levert wijnen aan diverse restaurants in de regio. Een bezoek aan deze stijlvolle zaak is beslist de moeite waard!

Uiteraard hebben we ook een wijn webwinkel waar u online wijn kunt kopen. Deze bezorgen wij gratis thuis bij u thuis vanaf 50 euro.

Even geduld a.u.b.