Andere wijn en spijstips
Assortiment
Hert kan op diverse manieren bereid worden. Ook telt mee welk deel van het hert wordt klaargemaakt en op welke wijze. Daarnaast zijn er veel soorten saus bij hert. Bij twijfel: neem een wat zwoelere wijn uit een warm gebied.
Op zoek naar een wijn bij een hertenbiefstuk, een hertenbout uit de oven, een hertencarpaccio of een herten stoofschotel? Kijk dan hieronder voor onze lekkere wijntips.
Krachtig zwart fruit, cassis, kersen, laurier, zwarte peper, koffie. Tannines zijn mooi rijp, goede zuren. Hier kan Bordeaux trots op zijn.
Heel herkenbare, zijdezachte Rioja, met een prachtige balans tussen frisheid en zachtheid. Heerlijk bij vele gekruide gerechten, zowel van gevogelte als vlees. Ook lekker bij pittige voorgerechten.
Franse rode wijn met een pittig aroma van vers rood fruit zoals kersen en rode bessen. De smaak is fris, soepel, evenwichtig en aromatisch. Erg lekker bij koude en warme vleesschotels.
Fruitige en frisse Franse rode wijn met een herkenbaar aroma van verse kersen en rood fruit. De smaak is fris en elegant. Lekker bij koude schotels met charcuterie of warme gerechten van gevogelte of kalfsvlees.
Krachtige Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, licht eikenhout en veel rijp rood fruit. De smaak is zacht en vol. Heerlijk bij geurige vlees- en pastaschotels of bij milde kazen.
Voordelen eigen account