Andere wijn en spijstips
Assortiment
Bij eend eten we vooral de poten en de borst. Daar de borst vaak rosé gegeten wordt, kijken we vooral naar de saus. Eendenpoten zijn vaak geconfijt en al dan niet krokant gebakken.
Op zoek naar een wijn bij eendenborst met portsaus, eendenborst met sinaasappelsaus (canar à l'orange) of geconfijte eendenpoten? Bekijk dan hieronder onze wijntips voor gerechten met eend.
Donkerrode, Franse wijn met de geur van donker fruit, kruiden en eikenhout. De smaak is vol en krachtig en past goed bij stoofschotels, haas of lam. Ook heerlijk bij kaas en stokbrood.
17,50
Vanaf 12 flessen 16,05 per fles
Een mooie wijn van de bijzondere susumaniellodruif! Een volle, donkerrode wijn die dankzij de eigenschappen van dit ras een heerlijke frisheid behoudt.
12,80
Vanaf 12 flessen 11,75 per fles
Volrode wijn uit Frankrijk, gemaakt van cot- en merlotdruiven. Het aroma is fris en fruitig, met nuances van aardbeien en bessen. De volle, soepele smaak past goed bij gevogelte of fijne roomkazen.
12,95
Vanaf 12 flessen 11,90 per fles
Geurige Franse rode wijn met rijp rood fruit, kruiden en een vleugje eiken in het aroma. De smaak is zacht, soepel, toegankelijk en aromatisch. Mooie wijn bij licht gekruide gerechten, kaas of buiten de maaltijd om.
Voordelen eigen account